All you can eat sushi eten in Almere

Onbeperkt sushi eten in Almere bij sushi restaurant iDA. Vanaf € 25,50 heeft u tweeënhalf uur de tijd om in vijf rondes de lekkerste sushi en grill gerechten te bestellen.

✓ Onbeperkt sushi eten vanaf € 25,90
✓ Keuze uit meer dan 100 koude en warme gerechten
✓ Uitsluitend gebruik van dagverse ingrediënten
✓ Lunchen kan al vanaf € 22,50

Direct reserverenMenukaart

Prijzen all you can eat sushi

Vanaf € 25,50 kunt u onbeperkt sushi eten bij restaurant iDA in Almere. Onderstaande prijzen zijn exclusief dranken. De tarieven voor all you can eat sushi zijn als volgt:

Lunch Kinderen (4 t/m 11 jaar) Volwassenen
Maandag t/m zondag onbeperkt sushi € 12,50 € 22,50

 

Diner Kinderen (4 t/m 11 jaar) Volwassenen
Maandag t/m woensdag onbeperkt sushi € 12,50 € 25,90
Donderdag t/m zondag onbeperkt sushi € 12,50 € 27,90

Sushi en Japanse gerechten afhalen

U kunt ook thuis genieten van onze koude en warme gerechten. Bekijk onze afhaalkaart en bestel direct uw favoriete gerechten door te bellen naar 036 767 6764.

Populaire sushi-gerechten

Met meer dan honderd verschillende Japanse specialiteiten heeft u een zeer ruime keuze. Om de keuze eenvoudiger te maken, lichten wij een aantal populaire sushisoorten uit.

 • Nigiri

  Nigiri is een klein bolletje rijst, dat tussen de handen van de sushi-chef wordt gevormd. Bovenop dit bolletje rijst worden ingrediënten zoals vis, omelet of vlees gelegd.

 • Maki

  De sushisoort maki bestaat uit zeewier, rijst en één of meerdere verse ingrediënten. Deze ingrediënten worden gekozen op smaak, kleur en structuur. Wanneer de perfecte samenstelling is gevonden, wordt de maki gerold met behulp van een bamboematje. Uit deze rol worden meerdere stukken sushi gesneden.

 • Gunkan

  Deze sushisoort heeft een bootvormige vorm: de binnenkant bestaat uit een ovaalvormige hoop rijst met hieromheen een vel zeewier. Boven op de rijst en het zeewier worden losse ingrediënten zoals viskuit, zeewier of zalm- of tonijntartaar gelegd.

 • Temaki

  Temaki is een handrol die met de handen wordt gegeten. De kegelvormige rol is gerold in zeewier met hierin rijst en meerdere verse ingrediënten. De vulling is aan de bovenkant van de handrol zichtbaar.

 • Sashimi

  Deze rauwe vers gesneden vis wordt geserveerd in dunne plakjes zonder garnering. Dip de sashimi in de sojasaus voor een ultieme smaakbeleving.

U kunt bij ons niet alleen genieten van deze bekende sushisoorten, maar ook van heerlijke warme gerechten en salades. Reserveer direct of informeer naar de mogelijkheden door te bellen naar 036 767 6764.

Direct reserveren