Sushi Valentijnsdag

Laat u lekker verwennen tijdens Valentijnsdag en geniet van de beste sushi van Almere. Waan u in romantische sferen binnen ons stijlvol ingerichte restaurant. Nog geen idee wat u komende vrijdag met uw geliefde wilt gaan doen? Verras uw partner dan met een uitgebreid sushidiner

  • Dineren in een romantische schemering
  • Speciaal voorgerecht van onze Japanse chef
  • Uitgebreide keuze uit sushi, wok en tempura
  • Gratis roos en ijscoupé voor de dames

In verband met de grote vraag, verzoeken we u op tijd te reserveren.

Reserveren voor Valentijnsdag

Sushi & grill restaurant in Almere Restaurant iDA in Almere

De heerlijkste verrassing op Valentijnsdag

Vrijdag 14 februari is het alweer Valentijnsdag. Misschien heeft u de dag al volgepland met leuke activiteiten of zit u met uw handen in het haar. Op vrijdagavond sluit u de dag rustig af in het centrum van Almere. Schuif gerust aan en laat u verwennen door ons uitgebreide menu: voor elk wat wils. Alle dames ontvangen gratis van ons een rode roos en een heerlijke ijscoupe. Na twee uur tafelen sluit u voldaan het romantische samenzijn af.

Ontdek de volledige menukaart

Prijzen op Valentijnsdag

All you can eat
Diner
16.00 - 19.30 uur
19.45 - 22.30 uur

€ 35,- p.p.

Plateau met sushi

Bezorgen of afhalen op Valentijnsdag

Ontzettend zin in sushi, maar liever vanuit huis? Dat begrijpen we helemaal. Laat uw sushi direct bij u thuisbezorgen. Bestel via iDA to Go. Woont u in de buurt? Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons restaurant op te halen. iDA to Go is op Valentijnsdag geopend van 13.00 tot 22.00 uur.

Sushi thuis laten bezorgen